comencem

14/09/2020

Ha arribat el dia! 

 

Desitgem a tota la comunitat educativa, mestres, famílies i infants, un bon inici de curs. Especialment les famílies que s’incorporen a P3 😊

I aprofitem per recordar els imprescindibles d’avui:

  • Declaració responsable signada.
  • Una ampolla reutilitzable d’aigua.
  • Un paquet de mocadors.
  • Una bosseta per guardar la mascareta en el moment que no la facin servir. Aquesta bosseta se l’hauran de poder penjar al coll.
  • Una altra mascareta de recanvi.

Tot marcat amb el nom 😉

Que tingueu un molt bon dia ❤️

#FemEscola #SomPegaso

🎨 @joanturu

07/09/2020

Benvolgudes famílies,

Queden pocs dies abans de començar l’escola, i als nervis habituals de l’inici de curs es sumen els dubtes i el neguit d’aquest context tan complicat.

Ahir ens vam reunir amb Direcció i les representantsde les empreses de serveis d’extraescolars, menjador i acollida, per intentar resoldre dubtes sobre els protocols de tornada a l’escola. Amb aquesta informació hem preparat unes respostes a les qüestions que creiem que més ens poden neguitejar. Tot i que hem de tenir en compte que aquests protocols poden canviar, adaptant-se a noves situacions sanitàries, i en aquest cas ens anirem informant.

Tanmateix us animem a llegir els protocols dissenyats per l’escola i les empreses, on hi ha aquesta i molta més informació. Us els adjuntem al correu.

I al final del text trobareu també un resum de la informació sobre inscripcions i serveis.

Esperem que tota aquesta informació us sigui d’utilitat.

Ens retrobem dilluns!