8M

Hola famílies,

a l’AFA considerem que el 8M és una diada especial pel futur dels nostres fills i filles ja que els drets que s’hi reivindiquen ens ajuden a construir un món més just i igualitari per a tothom. Per això hem realitzat algunes activitats que us volem explicar:

 

  • «La dona més important de la meva vida» o «Una dona que ha fet història»: hem proposat a l’equip docent aquesta activitat per treballar a classe. Les famílies dels més petits la rebreu a casa. La feina feta pels més grans la trobareu exposada a l’entrada de l’escola. No us la podeu perdre, hi ha històries molt interessants!

  • «I tu, sols tu»: ha estat la cançó de la setmana, proposada per l’Anna, una mare de P5. Us animem a escoltar-la amb la família.

  • Enganxines «Som la revolució!» que hem repartit a tots els nens i nenes de l’escola (també a l’equip docent!) perquè recordem que totes tenim un futur revolucionari a les nostres mans.

També volem aprofitar per deixar-vos dues recomanacions:

 

 

Tot plegat ha estat iniciativa de 3 mares de l’escola que han organitzat de manera exprés i improvisada, una mini comissió de Coeducació per aquest 8M: l’Anna, la Maite i la Jose.

 

Així que si en algun moment teniu alguna inquietud, idea o proposta, us animem a compartir-la amb nosaltres i us ajudarem a tirar-la endavant.

 

Feliç Dia de la Dona a tothom!!!

 

enganxina8m.jpg

 

expoentrada8m.jpg