"Festes"

Promovem la cohesió de la comunitat a través de les diferents festes, creant xarxa i vincles amb el barri. Les famílies de 1r, 3r i 5è són les responsables d’organitzar les festes d’hivern Carnestoltes i final de curs respectivament. Des de la comisió impulsem, coordinem i oferim tot el suport perquè es realitzin.

o   Contacte: festes@afapegaso.org

"Serveis: Acollida, Menjador, Extraescolars i Casals"

Gestionem i supervisem la realització de les activitats fora de l’horari escolar, que oferim mitjançant les empreses 7 i Tria i 7 d’Aventura. La comisió treballa per un correcte funcionament de l’activitat i trasllada les opinions o incidències que ens comuniquin les famílies.

Novetat d’aquest curs és la nova aplicació de l’empresa 7 i Tria que us facilitarà la gestió amb l’empresa. Teniu l’enllaç a continuació: 

 

APP 7 I TRIA / FUNDESPLAI

 

o   Contacte: serveis@afapegaso.org

 

"Bricolatge"

Ens encarreguem de posar l’escola encara més bonica i responem a les necessitats que ens fa arribar el claustre quan es tracta de fer arrenjaments a les aules i a les instal·lacions de l’escola. També vetllem per aconseguir un entorn més sostenible i més òptim. Revisem les infraestructures dels patis i aportem idees a l’escola per sumar millores.

o   Contacte: bricojardi@afapegaso.org

"Comunicació"

Intentem fer arribar informació rellevant sobre l’AFA i l’escola a totes les famílies mitjançant tots els canals que tenim: web, xarxes socials, mailing de Dinantia.  

 Fem d’altaveu de tot allò que afecta a la comunitat educativa per tal que les famílies estiguin informades de les novetats i reivindicacions.

o   Contacte: comunicacio@afapegaso.org

"Imatgeria festiva"

La figura d’El Pegàs i el grup de tabalers i tabaleres “Toc de Pegàs” representen l’escola a les Festes Majors i a tot tipus d’activitats culturals. Enguany Les famílies de I4 i I5 seran les encarregades de cuidar, passejar i fer ballar al Pegàs tot acompanyat al grup Toc de Pegàs.

o   Contacte: imatgeria@afapegaso.org 

"Relacions externes"

Intentem participar activament en la vida associativa del barri i formem part de la Coordinadora d’AMPA i AFA de Sant Andreu, La Sagrera Es Mou i ajudem en l’organització de les festes de La Sagrera i Sant Andreu.

"Consell Escolar"

Un membre de l’AFA forma part d’aquest òrgan de gestió de l’escola, vetllant per aquelles decisions que afectin el nostres infants.

"Inclusió"

Comissió de nova creació amb l’objectiu principal d’informar i sensibilitzar sobre les Necessitats Educatives Específiques així com la de vetllar per la inclusió de tot l’alumnat a l’escola, sigui com sigui la seva situació.