Benvolgudes famílies!

A les portes del nou trimestre ens trobem amb noves restriccions sanitàries que no permeten realitzar les activitats extraescolars com fins ara.

Des de l’AMPA i l’escola pensem que pels nostres fills i filles és molt important continuar fent activitats esportives i d’aprenentatge fora de l’horari escolar. Per això amb l’empresa 7 d’Aventura us proposem una alternativa: el Casalet Aventura de tarda, que inclourà activitats multiesportives, de lleure i d’idioma, mantenint el grup bombolla.

Informació important sobre l’activitat:

– Aquells infants als que s’hagi atorgat la beca de la pràctica esportiva, poden realitzar l’activitat de casal bombolla amb els descomptes econòmics que comporta la beca.

– En cas de que les restriccions canviïn i es puguin dur a terme les extraescolars convencionals, el canvi es farà automàticament del casalet a la extraescolar. I si torna a haver restriccions, també es farà el canvi automàticament a Casalet de nou, a no ser que la família comuniqui que no vol seguir. La diferència econòmica l’abonarà 7d’aventura en cada cas.

– Els grups d’Infantil del Casalet, podràn mantenir l’activitat tot i que despareguin les restriccions, en cas que les famílies ho desitgin.

– Trobareu l’explicació de com seran les activitats del casalet bombolla al document adjunt.

– Cal fer la inscripció a aquesta nova activitat abans del divendres 15/1. El procés és molt senzill i el podeu fer a la web de 7 d’Aventura. Aquí teniu l’enllaç. O per telèfon, al 933602924 (de 9.30h a 13.30h i de 16h a 19h)

– Cal un mínim de 6 alumnes per realitzar l’activitat per grup bombolla. Si teniu interés en participar-hi, apunteu-vos abans que finalitzi el plaç o correm el risc que no surti el grup.

L’horari de les activitats proposades és el següent: casalet bombolla activitats

Benvolgudes famílies,

Us fem arribar els horaris i oferta d’activitats extraescolars previstes per aquest curs vinent (pdf Presentació activitats). Les activitats s’han hagut d’adaptar a les darreres mesures sanitàries i els protocols de l’escola i el Departament. Però finalment us podem facillitar la informació definitiva.

El portal d’internet on podreu fer la inscripció està ja habilitat. Podeu contactar amb els referents de l’empresa 7 d’Aventura per telèfon  933 60 29 24 o a l’oficina (Carrer Segre 25, horari 9.30h a 14h i de 16h a 19h)